Κατασκευή Ιστοσελίδων κι Εφαρμογών

Στόχος μας
η δική σας
επιτυχία.

Μία έμπειρη ομάδα έτοιμη να χτίσει τις βάσεις για το μέλλον της επιχείρησής σας

Ιδανικές Υπηρεσίες για κάθε Startup εταιρεία Καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας

Το πάθος μας στην υπηρεσία σας

Website
Κατασκευή Ιστοσελίδων.
Εταιρική παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, με ελκυστικό σχεδιασμό, φιλικές προς τον χρήστη και προσαρμοσμένες σε όλα τα απαιτούμενα είδη design.
E-commerce
Δημιουργία Eshop.
Επενδύοντας στην κατασκευή ενός E-shop, επιτυγχάνετε την άμεση αύξηση της πελατειακής σας βάσης κι απολαμβάνετε όλα τα οφέλη που σας παρέχει μια προβολή εκτός των γεωγραφικών ορίων του τόπου σας.
WebApp Development
Δημιουργία Εφαρμογών.
Δώστε ζωή στην ιδέα που μπορεί να σας οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία. Συστήματα κρατήσεων, πλατφόρμες marketplace, συνδρομητικές υπηρεσίες κι ό,τι άλλο είναι ικανό να "ταράξει τα νερά", η PowerApp είναι εδώ να το δημιουργήσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
SaaS
Συστήματα Διαχείρισης Πελατών - CRM.
Δημιουργία εφαρμογής - λογισμικού με σκοπό την διαχείριση των σχέσεων της εταιρείας σας με τους ήδη υπάρχοντες αλλά και τους δυνητικούς πελάτες.
Workflow Automation
Αυτοματισμοί Εργασιών.
Ο χρόνος και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι δύο αναπόσπαστα κομμάτια της επιτυχίας της επιχείρησής σας. Στην PowerApp χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία για αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις.
MVP Development
Εφαρμογές Minimum Viable.
Δημιουργούμε για εσάς ένα λογισμικό με τα ελάχιστα απαιτούμενα χαρακτηριστικά, έτσι ώστε μέσα από την χρήση του να μπορέσετε να ελέγξετε την αποτελεσματικότητά του κι έπειτα να προχωρήσετε στην ανάπτυξη και τελοιοποίηση του.
Με κάθε λεπτομέρεια...

Διαδικασία Δημιουργίας

Με βασικό σας σύμμαχο την εμπειρία μας, λαμβάνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα την εφαρμογή που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Σχεδιασμός
Δημιουργία
Έλεγχος
Υποστήριξη
Portfolio

Μερικά από τα project μας

Να μην τα λέμε εμείς.

Αξιολογήσεις

Ευχαριστημένοι πελάτες από όλον τον κόσμο!